Friday, September 08, 2006

Grotta's Mauri Birthday Party

Hola a tothom!
Com alguns de vosaltres sabeu, el passat dia 31 d'agost va ser el meu 24è aniversari. Tips (o no tant) de que el nostre pis sigui el pis de la crema, el pis de les festes, el pis del fumeteo, el pis on tot s'hi val, vem decidir demanar les claus de "la Grotta" i celebrar-ho por todo lo alto, sense haver de patir per les destrosses. La Grotta és un local que tenim dins de la nostra pròpia residència que està molt currat. És una habitació força gran del pal rústic tota forrada de fusta. Té sofàs, taules, una barra amb un sortidor de cervesa, nevera i un equip de música que peta de puta mare.

Així que vem fer correr veus per la residència convidant a tot aquell qui volgués participar a la nostra festa. Requisit? Alcohol, evidentment.


El resultat de tot plegat jo crec que veient les fotos us quedarà bastant més clar. Bona música i a tot drap, seguint la tradició...


I alcohol en forma de vi, cava, martini, ron, wishky... Hi ha 3 tios de la república checa que com a beguda van decidir portar matarrates. En serio, jo crec que per les ferides ha d'anar de conya!



A altes hores de la matinada, quan l'ambient ja era demacrant, varem tenir una sorpresa en forma de policia ( la 'politi' que diuen aquí). En poques paraules ens digueren que ja era hora d'anar tancant la paradeta ja que era molt tard i hi havia veïns que s'havien queixat i que n'estaven fins els collons de nosaltres...jajaja!

En fi, un aniversari diferent, un aniversari de puta mare. Gracies a tots!

1 Comments:

Blogger Edu said...

James!!

Jo vull els posters de l'Alberto Tomba per personalitzar l'habitació!!!

Per altra banda, no cal que et digui que tambe seran benvinguts winstons, ballantines, iberics o tot allò que set pasi pel cap :)

Fins aviat Mr Burn! Records a tots!

10:28 PM  

Post a Comment

<< Home