Monday, August 14, 2006

Visita pel pis

Ja fa tres dies que som a Molde i ja hem tingut temps per instalar-nos mínimament. Falten coses per millorar però tot arribarà.

Divendres vem tenir una arribada triomfal als apartaments de Fabrikkvegen 4. La nostra 'menthor', la Ingrid, ens va venir a recollir al "aeroport" (el de sabadell és més gran) i va començar a notar quin peu calçem al veure els més de 1oo Kg d'equipatge que portàvem (el màxim és de 20 Kg per persona...). Tot i això, els taxis d'aquí són Volvos d'aquests rollo Campo però 4x4, seients de pell i totes les pijades així que no va haver gaires problemes per encabir-hi els trastos. A l'arribar al portal de casa ens esperava una penya de la ESN (Erasmus Student Network) que venien a ajudar-nos amb les maletes... i vet aquí el drama... Va l'Omer from Pakistan i se li cau una de les bosses que anomenem de supervivència... 1 litre de Ballantine's escampat per terra! Ja només ens en queden 5 de litres :( Per sort el paio dui que anirà a Dinamarca a comprar-nos whiski. Més val.

Els pisos del carrer Fabrikkvegen són de sis habitacions, cadascuna amb clau individual i es comparteix la sala d'estar, cuina, dutxa, lavabo, etc. Això vindria a ser el passadís:

Les habitacions queden a l'esquerra i al fons es pot veure la sala d'estar, que consisteix en el següent:

Com es pot observar, de luxes els justos, però com a mínim tenim tele i minicadena d'algun engrescat que s'ho va comprar (d'això deu fer mil anys perque diguem que no és alta tecnologia) ja que en teoria els pisos venen pelats.

Les habitacions no estan malament. Seguint amb la tònica austera del pis però grans i espaioses.

A més, cada habitació disposa d'una mini zona de aseo personal compost per una petita pika, un mirallet i un ínfim armari on guardar colònies, sabó i "polvus talcu" i vaselina segons el cas.

Per acabar volia compartir amb el món una imatge. La imatge d'un home rodejat de tecnologia tot i estar a 3000 Km de casa. Subwoofer inclòs.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

El guiiiskiiiiii!!!!



NOOOOOOOOOOOOOOOOr!!!!

7:42 AM  
Blogger Edu said...

Ja només queda una jodida botella de sis!!! Aquest ritme es infernal!

8:53 PM  

Post a Comment

<< Home