Tuesday, August 22, 2006

Wood's Nightmare Week :: Part 1

Perdoneu pel retard d'aquests últims dies però és que l'arribada del Wood a casa realment ha estat més revolucionària del previst. Com molts ja sabeu, el nano està fatal de la olla i això unit a que els integrants del Molde Team tampoc estem gaire fins, ha provocat una allau de vivències i de malalties. Amb una paraula: Brutal!

A les 13:30 el Wood feia acte de presència a l'aeroport de Molde-Arø i vam dirigir-lo al nostre acollidor pis de Fabrikkvegen per tal de que pogués establir-se mínimament. Posar el sofà a l'habitació, una dutxa ràpida i alguna cosa per menjar... el paio no podia haver escollit millor el moment per arribar: Pub-to-Pub Party.

El Pub-to-Pub Party és una festa típica de benvinguda en la qual l'objectiu simplement és anar de bar en bar bebent els màxims litres de birra possible. La primera parada va ser al Løckta, un bar espaiós i amb terrasseta anclat a primera línia de fjord. Un clàssic ja a aquestes alçades.


A continuació vam dirigir-nos al quinzè pis de l'hotel Seilet (aquell que sembla un veler tot de vidre) on l'Arnau va poder comprovar que realment Newton va encertar-la amb la teoria de la gravetat llençant algun que altre objecte contundent al fjord. La rua va continuar fins finalment arribar a l'altre gran clàssic de la ciutat, el ja estimat Sting. Si us he de ser sincer, tota la moguda aquesta del "correbars" no va motivar gaire a la parròquia dels erasmus i per tant els crujits catalans vam inculcar el nostre concepte de crew: Festa i de la bona a casa nostra.

De la birra es va pasar al spanish imported whiski i la cosa no va tardar en canviar. Mireu sino l'aspecte de la sala de ball amb la Helen from China perdent els papers per l'Arnau.



Una nit de les clàssiques, com les de casa, en família.



0 Comments:

Post a Comment

<< Home